ESCOLA-MATINERA

NOU! * PODEU FER LA INSCRIPCIÓ ON-LINE pel CURS 2022/23  abans de començar ( 12 de setembre) emplenant el següent formulari d'inscripció:

https://forms.gle/i9dFdHHZgBi6bsoN7

*S'ha de fer cada curs escolar. 

 

Per poder complir amb les mesures sanitàries de prevenció de l' Acord del Consell de Govern de 28 de febrer de 2022 pel qual s’estableix el Pla de Mesures Front a la COVID-19, funcionarem de la següent manera:

 

L’alumnat de 5è i 6è  d’educació infantil més l’alumnat de 1r de primària faran ús de la sala de tallers ( +1) d’ed. infantil del centre amb la vigilància de dues mestras de la plantilla d’ed. Infantil. L’amplitud de l’aula, la seva disposició per racons i l’avançala, garantitzen el compliment de les distàncies interpersonals.

 

L’alumnat de 4t d’ed. infantil el recomanam encara no fer-ne ús fins fer una bona adaptació al centre, tot i que ho podran fer si no tenen altres opcions.

 

A primària, seguint instruccions de la resolució esmentada en quant a les distàncies  i sent escola d’una linea quedarien així:

 

* Sempre que les condicions atmosfèriques siguin adequades, aquest alumnat podria baixar amb el seu mestre/a a fer activitats lúdico-esportives al pati de l’escola durant el període de 8 a 9h d’escola matinera.

 

 

És un servei que s'ofereix  a aquelles famílies que necessiten dur els infants al centre abans del començament de la jornada escolar i pels alumnes transportats d'infantil des de l'arribada del bus escolar fins a l'entrada a classe.

Funciona de les 8’00h fins les 9’00h

La persona/es encarregada es responsabilitza dels vostres infants fins deixar-los amb el professorat del centre a l’hora d’entrada.

On se realitza el servei?


Aquest servei es du a terme a les dependències del centre. L’accés al centre es farà per la porta principal de l’edifici.

Quines activitats se realitzen?


Sempre són activitats lúdiques : jocs, biblioteca, cinema, activitats de plàstica… El més grans ( 5è i 6è) podran baixar una estona al pati quan s'obren les portes.

Qui pot utilitzar aquest servei?


Qualsevol alumne/a que cursi en el centre estudis d’Educació Infantil o Primària.

Com se pot utilitzar?


Segons les vostres necessitats:Tot l’any. Per mesos complets. Per dies  o esporàdicament.

Com sol·licitar el servei?


Aquest servei depèn de la direcció del Centre, i s'ha d’omplir un full de sol·licitud

Quines quotes hi ha?


Actualment la quota és de: 
20€  mensual  / 3€   per dies * A les famílies nombroses el 3r nin/a i posteriors pagaran la meitat. A les monoparentals a partir del 2n fill/a també pagaran només la meitat de la mensualitat.
L’AMIPA subvenciona una part del preu als seus socis. 
Els pagaments es fan  a principi de mes a direcció.