TRANSPORT

Resum Instruccions TRANSPORT

Pel curs 2017/18 tenen plaça les 48 sol.licituds fetes de primària. La resta de places vacants es poden omplir de manera provisional per alumnat d'infantil de 4 i 5 anys. Aquests interessats, haureu d'emplenar una sol.licitud de plaça provisional a secretaria a partir del 13 de setembre i amb un plaç de 10 dies naturals. Finalitzat aquest plaç farem una baremació (si escau) i ho publicarem i avisarem a les famílies.

Llistat de l'alumnat d'ed infantil que ha obtingut plaça *provisional per aquets curs:

1- Domingo Santisteban, Miquel

2- Mulet Moyà, Leo

3- Oliva Beremejo, Aina

* Poden perdre la plaça si arriba alumnat nou de primària amb dret de transport.

HORARIS RUTA BUS ESCOLAR.pdf

Comptam amb una línia de transport escolar que recull els infants que viuen en els diferents nuclis de la costa calvianera que van des de Bendinat a Santa Ponça. És un servei gratuït i els usuaris  són l’alumnat que ha estat desplaçat obligatòriament del seu nucli per manca de places escolars. El transport escolar compta amb el servei d'una persona acompanyant.

 

Té prioritat l’alumnat de primària, si en sobren places es poden oferir a l’alumnat d’ed.infantil i es baremarà segons normativa. (VEURE EL DOCUMENT DE NORMATIVA DE TRANSPORT).

 
A principi de curs les famílies afectades heu d’emplenar una fitxa de sol.licitud assenyalant quina és la parada que utilitzareu.

Informació sobre la ruta:

Bendinat- Portals Nous- Son Caliu– Palmanova– Magalluf– Sa Porrassa– Son Ferrer– El Toro– Santa Ponça-Costa de la Calma– Urbanització Galatzó– C.P. Ses Quarterades (Calvià).

 

Normativa Transport escolar