ESCOLA-MATINERA

Nou! PODEU FER LA INSCRIPCIÓ ON-LINE pel CURS 2023/24  abans de començar ( 11 de setembre) o en qualsevol moment del curs emplenant el següent formulari d'inscripció:

https://forms.gle/i9dFdHHZgBi6bsoN7

*S'ha de fer cada curs escolar.

 

L’alumnat de 5è i 6è  d’educació infantil més l’alumnat de 1r de primària faran ús de la sala de tallers ( +1) d’ed. infantil del centre o una de les aules d'infantil, amb la vigilància de dues mestras de la plantilla d’ed. Infantil del centre.

 

L’alumnat de 4t d’ed. infantil el recomanam encara no fer-ne ús fins fer una bona adaptació al centre, tot i que ho podran fer si no tenen altres opcions.

 

A primària, els dividim en dos grups amb un mestre/a a cada:

* Sempre que les condicions atmosfèriques siguin adequades, aquest alumnat podria baixar amb el seu mestre/a a fer activitats lúdico-esportives al pati de l’escola durant el període de 8 a 9h d’escola matinera.

 

 

És un servei que s'ofereix  a aquelles famílies que necessiten dur els infants al centre abans del començament de la jornada escolar i pels alumnes transportats d'infantil des de l'arribada del bus escolar fins a l'entrada a classe.

Funciona de les 8’00h fins les 9’00h

La persona/es encarregada es responsabilitza dels vostres infants fins deixar-los amb el professorat del centre a l’hora d’entrada.

On se realitza el servei?


Aquest servei es du a terme a les dependències del centre. L’accés al centre es farà per la porta principal de l’edifici.

Quines activitats se realitzen?


Sempre són activitats lúdiques : jocs, biblioteca, cinema, activitats de plàstica… El més grans ( 5è i 6è) podran baixar una estona al pati quan s'obren les portes.

Qui pot utilitzar aquest servei?


Qualsevol alumne/a que cursi en el centre estudis d’Educació Infantil o Primària.

Com se pot utilitzar?


Segons les vostres necessitats:Tot l’any. Per mesos complets. Per dies  o esporàdicament.

Com sol·licitar el servei?


Aquest servei depèn de la direcció del Centre, i s'ha d’omplir un full de sol·licitud

Quines quotes hi ha?


Actualment la quota és de: 
20€  mensual  / 3€   per dies * A les famílies nombroses el 3r nin/a i posteriors pagaran la meitat. A les monoparentals a partir del 2n fill/a també pagaran només la meitat de la mensualitat.
L’AMIPA subvenciona una part del preu als seus socis. 
Els pagaments es fan  a principi de mes a direcció.