EXTRAESCOLARS

Programa d'extraescolars i el formulari d'inscripció:

HORARI INFORMACIÓ EXTRAESCOLARS 2023_24.pdf

 

Aquest any l'AMIPA ha  implantat una nova APP com a eina per facilitar els tràmits. Podreu accedir-hi a través de l'ordinador també.

 
Amb l'objectiu que totes les famílies pugueu registrar-vos a la nova app abans de l'inici del període d'inscripció de les extraescolars, deixem instruccions perquè pugueu començar a conèixer i familiaritzar-vos amb ella. I així donar aquesta setmana per a qualsevol inconvenient o imprevist a l'hora de registrar-s'hi. 
>>>No cal ser soci per al registre<<< Si després et ve de gust i t'animes, tindràs l'opció de pagar la quota anual de soci per contribuir amb l'AMIPA.

1r passa abans de fer inscripcions:  REGISTRE DE FAMÍLIES a l'APP: 
 
Podeu accedir a la app a través de:
 

-          Enllaç per a l’ordinador: https://amipasesquarterades.miampa.com/

-          Enllaç per a Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hexamob.miampa&hl=en_US

-       Enllaç per a Iphonehttps://apps.apple.com/es/app/miampa/id1463023727 


--> Per poder registrar-se des de l'APP del mòbil, sense passar per la web de MIAMPA, la família ha d'introduir al formulari de registre de l'APP un codi d'associació: 660B3

Si la família no ha estat sòcia de l'AMIPA el curs passat:
Cal registrar-lo de zero.

Si la família ha estat sòcia de l'AMIPA el curs passat:
Segurament ja haureu rebut algun correu electrònic de l'app. El registre és senzill però des de l'app ens demanen que passem aquesta informació en referència a les contrasenyes que us poden demanar ja que les famílies estareu ficades prèviament, heu de provar la contrasenya per aquest ordre:
 
Si l'opció 1r no us funciona, proveu la 2n i sinó la 3a

1º DNI (sense espais i lletra majúscula)
2º TELÈFON
3º COGNOM1 (en minúscula sense accents)
 
2a passa : INSCRIPCIONS:
  • Les inscripcions s'obriran el dimecres 20 de setembre a les 15.00 i es crearan les llistes per rigorós ordre d'inscripció (la nova app no permet modificacions en aquest punt). El darrer dia d'inscripció serà el dilluns 25 de setembre a les 15:00.
 
  • Ja podeu pagar la quota de soci, heu de fer-ho abans d'inscriure-us a les extraescolars si voleu beneficiar-vos del descompte de soci, sinó l'app no us deixarà pagar amb el descompte. Per pagar aquesta quota heu de punxar als 3 puntets que apareixen a dalt a la dreta del vostre perfil. Si ho feu per transferència, adjunteu-nos el comprovant perquè us puguem validar com a socis i el dia de les inscripcions us facin el descompte.
 
  • Perquè l'alumnat pugui fer les activitats extraescolars (s'apunti a una o diverses) heu de pagar l'assegurança anual una única vegada (5 euros), recomanem fer-ho també abans de dimecres per no perdre temps. Al menú de l'esquerra hi ha una pestanya d'assegurances i podeu fer-ho des d'aquí.

 

* Les activitats extraescolars començaran dilluns  dia 2 d'octubre.
 
Nou! LListats :
 
LISTAS EXTRAESCOLARES 2023-24 1r TURNO _GRANS.pdf
 
LISTAS EXTRAESCOLARE 2023-24 2º TURNO_Petits.pdf