TRANSPORT

 Instruccions i normativa TRANSPORT.pdf

*Arrel de la Zonificació al municipi de Calvià ( a partir del curs 2017_18) les rutes de transport escolar fora de la  zona escolar són a extingir. Per tant, a partir del curs 2018-19, s'aniran suprimint les aturades a mida que els usuaris actuals acabin la seva escolarització.

Com podeu veure en aquest document oficial de Conselleria, per aquest curs 2022_23 només ens han concedit un mini-bus amb 8 places assignades

    LINEES de TRANSPORT Ponent_1_(Calvia-Andratx).pdf

 
 
ATURADES I HORARIS ACTUALITZATS:

Ruta bus escolar_Aturades i horaris.pdf

Comptam amb una línia de transport escolar que recull els infants que viuen en els diferents nuclis de la costa calvianera que van des de Bendinat a Santa Ponça. És un servei gratuït i els usuaris  són l’alumnat que ha estat desplaçat obligatòriament del seu nucli per manca de places escolars. El transport escolar compta amb el servei d'una persona acompanyant.

Té prioritat l’alumnat de primària escolaritzat al 2018/19 o anterioritat, si en sobren places es poden oferir a l’alumnat amb germans amb plaça.

 
A principi de curs les famílies afectades heu d’emplenar una fitxa de sol.licitud assenyalant quina és la parada que utilitzareu.

 

Informació sobre la ruta V9:

1.- C. Mussol Tudó (Son Ferrer) (parada bus regular)
2.- Aturada TIB, entrada El Toro
3.- Av. Rei Jaume I, 40 (Sta. Ponça)
4.- Av. Rei Jaume I, 52 (Sta. Ponça)
5.- Plaça Sta. Ponça
6.- CEIP Ses Quarterades